Welkom

Aula Oud Leusden, Vlooswijkseweg 2, Leusden

Gereformeerde Kerk Amersfoort e.o. (wijk van de Gereformeerde Kerk Ede e.o.)

De Gereformeerde kerk Ede en omstreken (behorend tot de Gereformeerde Kerken Nederland) belegt sinds 5 juni 2016 zondagse erediensten. Deze erediensten zijn bedoeld voor leden en belangstellenden.

Adres: Aula Oud Leusden, Vlooswijkseweg 2, Leusden

Tijden: 10.00 en 16.30 uur

Route: plannen in Google Maps
Extra parkeergelegenheid vindt u aan de overkant van de weg bij de begraafplaats Maranatha.

Persbericht Dr. A. Bas - 7 oktober 2017

Gereformeerde Kerken Nederland

Harderwijk, 7 oktober 2017

De Generale Synode heeft in haar vergadering op 7 oktober in Harderwijk besloten dr. A. Bas toe te laten tot de dienst des Woords en beroepbaar te stellen in de Gereformeerde Kerken Nederland.

1e Lezing Dordtse Leerregels - 26 september 2017

DL hoofdstuk I en de tijdgeest

Deo Volente dinsdag 26 september a.s. houdt ds. L. Heres zijn eerste lezing over de Dordtse Leerregels. In totaal zal hij vier lezingen verzorgen. Onder 'Toerusting' vindt u een pagina met informatie over de lezingen.

De avond begint om 20.00 uur en vanaf half acht bent u van harte welkom in de Aula Oud Leusden, Vlooswijkseweg 2 te Leusden.

Download hier de PDF reclameposter of de wat kleinere JPG reclameposter

Gereformeerde Kerk Harderwijk e.o. - 18 juni 2017

Start van kerkdiensten in Harderwijk

Met ingang van 18 juni 2017 start Deo Volente de Gereformeerde Kerk Harderwijk e.o. (GKN) met kerkdiensten in Harderwijk onder verantwoordelijkheid van de GK Zwolle e.o.

De kerkdiensten worden gehouden in het gebouw Beetsstraat 17 te 3842 AJ Harderwijk.

Op zondag 18 juni 2017 gaat in de morgendienst ds. R.J. Visser uit Zwolle voor. In de middagdienst ds. E. Hoogendoorn uit Kampen.

Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. De aanvangstijden van de diensten zijn 9:30 uur en 16:30 uur. Na de morgendienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Voor inlichtingen of informatie: www.gkharderwijkeo.nl, persoonlijk: de heer J.W. Meijer, tel. 0611510655 of via gkharderwijkeo@hotmail.com.